Liikkeenjohdon konsultointi

Koulutus ja konsultointi

Talentworks Oy – Monialaista koulutusta ja konsultointia

Konsultointi- ja koulutuspalvelumme tarjoavat ratkaisuja ja apua monipuolisesti erilaisiin tarpeisiin, niin yrityksille kuin yksityishenkilöillekin. Ohessa lyhyet esittelyt kyseisen liiketoimintamme palvelutarjonnasta.

Yrittäjäkoulutuksia kilpaurheilijoille!

Olemme nyt räätälöineet yhteistyössä Suomen Urheiluliiton kanssa Yrittäjävalmennuksen Kilpaurheilijoille. Kyse on 3 päivän tehovalmennuksesta, joista ensimmäinen järjestetään syksyllä 2012. Lisätietoja sivuillamme ”Yrittäjäkoulutukset”.

Urheilijoiden henkinen valmennus

Talentworks tarjoaa urheilijoille valmennusta psyykkisten ominaisuuksien ja voimavarojen kehittämiseksi omassa lajissaan. Tavoitteenamme on tukea urheilijaa siten, että hän saa henkiset resurssinsa parhaalla mahdollisella tavalla käyttöön niin harjoitus- kuin kilpailukaudella.

Valmennuksessa kehitetään kilpaurheilijoille ominaisia mielenhallintataitoja kuten urheilijan itsetuntemusta, itseluottamusta ja urheilija-identiteettiä sekä keskittymiskykyä ja motivaatiota. Harjoittelua ja kilpailemista tukevia ajatusmalleja, uskomuksia ja asenteita muokataan sekä tunteiden hallintaa harjoitellaan liittyen esim. kilpailujännityksen purkamiseen ja rentoutumisen tai flow-tilan saavuttamiseen.

Lisätietoja sivuillamme ”Urheilijoiden henkinen valmennus”

Pre-retirement -valmennus

Yrityksemme uusimpana aluevaltauksena esittäytyvät ns. pre-retirement -koulutukset. Koulutukset ovat suunnattuja yrityksille ja yksityisille, jotka haluavat tukea eläköitymiseen liittyvissä kysymyksissä. Koulutukset hyödyttävät sekä yritystä että eläköitymisen kynnyksellä olevia työntekijöitä tarjoamalla konkreettista lisätietoa ja työkaluja, joiden avulla eläkeajasta saa kaiken potentiaalin irti. Lisätietoja sivuillamme ”Pre-retirement -valmennus”.

Haluatko parantaa yrityksesi kannattavuutta?

Tarjoamme maanläheistä ja käytännöllistä apua erilaisiin pk-yritysten kehittämistarpeisiin. Voimme auttaa jonkin osa-alueen, kuten esimerkiksi markkinoinnin suunnittelussa ja – toteuttamisessa tilanteessa, jossa yrityksen resurssit ovat vähäiset. Tarvittaessa pureudumme yrityksen toimintaprosesseihin kauttaaltaan, kartoitamme kehitettävät ja tehostettavat osa-alueet ja teemme selkeitä, toteuttamiskelpoisia ja realistisia ehdotuksia siitä, miten asioita kannattaisi kehittää, tavoitteena tehokkaampi, kannattava ja toimintatavoiltaan laadukkaampi organisaatio.