Yrittäjäkoulutukset

Yrittäjäkoulutukset

Suomeen tarvitaan lähivuosina kymmeniä tuhansia uusi yrittäjiä. Olemme mukana tasoittamassa alkavan yrittäjän tietä kohti kannattavaa liiketoimintaa. Meillä on pitkä kokemus monialaisesta yrittäjyydestä käytännössä ja tuomme tätä osaamista ja käytännön kautta koettua tietoa Yrittäjäkurssin osallistujille. Yrittäjäkoulutukset järjestetään yhteistyössä muun muassa Ylöjärven Kauppahuone Oy:n kanssa.

Katso lisää Ylöjärven Kauppahuoneen yrittäjäkoulutukset-osiosta.


Katso tarkemmat tiedot esitteestä

Syksyllä 2012: Yrittäjäkoulutus Kilpaurheilijoille

Talentworks Oy toteuttaa kilpaurheilijoille suunnatun Yrittäjäkoulutuksen yhteistyössä Suomen Urheiluliiton kanssa!

Talentworks Oy:n omistajalla, 20 metrin kuulamiehellä Jarkko Haukijärvellä on pitkä kokemus yritystoiminnasta eri aloilla. Lisäksi Jarkko on kouluttanut alkavia yrittäjiä vuodesta 2006. Yrittäjäkurssin kautta on saatu liikkeelle noin 500 yritystä. Koulutus on saanut erittäin hyvät palautteet osallistujilta muun muassa käytännöllisyydestään. Asiat kerrotaan selkeästi ja ymmärrettävästi ilman kapulakieltä. Koulutus on lisäksi täyttänyt Pirkanmaalla Startti-rahan yrittäjyyskoulutuksen kriteerin.

Olemme nyt räätälöineet yhteistyössä Suomen Urheiluliiton kanssa Yrittäjävalmennuksen Kilpaurheilijoille. Kyse on 3 päivän tehovalmennuksesta, joista ensimmäinen järjestetään syksyllä 2012. Kokemuksesta tiedämme, että kilpaurheilija on erittäin pitkälle valmis paketti, mitä tulee sisäiseen yrittäjyyteen ja sen hyödyntämiseen oman yrityksen pyörittämisessä, sekä siinä suunnitelmallisessa, pitkäjänteisessä ja tulosvastuullisessa tekemisessä, jota yrittäminen vaatii. Kurssin ydinsisältönä muun muassa: Liiketoimintasuunnitelman muovaaminen rahoittajien vaatimuksiin sopivaksi, yritysmuotojen vertailu esimerkiksi verotuksen ja käytännöllisyyden näkökulmasta, tilinpäätöksen riittävä ymmärtäminen, rahoituksen hakeminen, yrittäjän vakuutusturva, tehokas ja toimiva markkinointi rajallisin resurssein. Lisäksi käydään läpi käytännön tasolla muun muassa yrityksen tekniseen perustamiseen liittyvät asiat.

Lue koulutuksesta myös Suomen Olympiakomitean verkkosivuilta.

Lisätiedot:
Jarkko Haukijärvi
puh. 044-583 3410
jarkko@talentworks.fi